Cara Nak Dapat Ramai Follower Dalam Twitter

on Saturday, September 1, 2012



Cara Pertama

Caranya sebenarnya tersangatlah mudah.Korang hanya perlu masuk salah satu link aplikasi third person Twitter kat bawah ni dan login:

1::.
Hitfollow.info
2::.plusfollower.info
3::.followback.info
4::.letgetmorefollowers.info
5::.newfollow.php
Begini adalah langkah-langkahnya
  1. log in akaun twitter anda
  2. lawat laman web tersebut
  3. klik get now untuk percuma dan buy now untuk premium
  4. isi form username twitter dan password twitter
  5. klik accept  term dan get +100 follower now
  6. klik allow
  7. dah siap. Mudahkan. refresh twitter anda dan tengok follower. Menakjubkan!
  8. Buat semua kelima-lima laman web tersebut.
  9. kalau nak banyak lagi, rasa tamak, buatlah hari-hari.
Untuk setiap link kat atas tu biasanya korang akan dapat 68 follower,jadi 68 x 5=340 follower!

Cara kedua

Menggunakan aplikasi Twiends. Aplikasi apa twiends ni?? Twiends merupakan salah satu cara untuk mendapat follower dengan cepat..setiap ahli yang mendaftarkan diri dengan aplikasi ini akan diberi nilai kredit..setiap kali orang follow anda,bilangan kredit anda akan berkurangan mengikut tetapan anda..so nak menambah balik kredit tadi,kta kena follow org balik.. jadi disini kita akan dapat berada dalam situasi win win! Kita follow orang automatic orang follow kita!try la k J
Jom serbu!! Tunggu apa lagi? Daftar  di www.twiends.com.
Ranking: 5

{ 8 comments... read them below or add one }

iskandar_rock said...

weh,aq dah terallow bende tu...mcm mne nak block..tetibe jer die auto follow org2 yg aq x kenal...tolong..


October 10, 2012 at 2:38 AM
sarah(cm iqksa) said...

kalau nk unfollows org tu , tape ke ? folowers kite akan berkurang tak ?


June 6, 2013 at 12:22 AM
(T.S.K) said...

berkesan ke bende ni..??


August 2, 2013 at 6:07 AM
AmirulAzPayne said...

camne nak block. tolong~


January 2, 2014 at 10:29 AM
Muhd Nuraiman said...

memang brekesan..terbaik...


June 18, 2014 at 6:01 PM
Kashfa Kokab said...
This comment has been removed by the author.
Kashfa Kokab said...

Buy Fake Twitter Followers to increase your followings. http://www.buyinstantviews.com/


July 3, 2014 at 7:36 AM
 
© .:Person With A Shadow:. | All Rights Reserved
Themes ByMr.Sepet